VÄLKOMMEN

till Lila Wax & Laser - Holistic Skin Care, Sundsvalls ledande salong för vaxning och laser som har varit etablerad sen 2010 i Sundsvall och är medlem i SHR ( Sveriges Hudterapeuters Riskorganisation ).

Min målsättning är att kunna erbjuda mina kunder det optimala alternativet för hårborttagning och andra behandlingar. Varje kund är unik och därför skräddarsyr jag varje behandling efter dina behov och önskemål. Jag vägleder dig i skönhetsdjungeln för att hitta en kombination av skönhetsprodukter och behandlingar som på allra bästa sätt kan ge dig de resultat du önskar.

Jag använder endast av de bästa produkterna inom varmvaxning, vilka är speciellt framtagna för att passa även de känsligaste hudtyper. 

Med över 20 års erfarenhet av vaxning, massage och skönhetsindustrin samt professionellt utbildad i länder såsom Brasilien, Argentina, Storbritannien och Sverige, har jag mycket stor kunskap och kännedom angående vaxning, där den brasilianska vaxningen är en specialitet och kroppsbehanlingar en personlig favorit! 

Mitt arbete är noggrant och effektivt .

Jag är huvudansvarig för Lila Wax & Laser - Holistic Skin Care, vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av er till mig.

 

Varmt välkommen till mig! 

Professionell Kroppsvaxning, Hårborttagning med laser  och kroppsbehandlingar

för Män och Kvinnor

INFO

KONTAKT

TRYGGHET BÅDA FÖR DIG OCH MIG

REGLER / POLICY / AVBOKNING

BARNEN I SALONGEN

ÖPPETTIDER:

Tis - Ons - Tors:  12.30 - 20:30

Fredagar: 10.00 - 15.00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.

Storgatan 59,

852 33 Sundsvall

070 - 35 22 555 
lilawaxbar@gmail.com

Lila Jonsson är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

SHR är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

  • Instagram Lila Wax Bar
  • Black Facebook Icon

© 2010 - 2021  Created by Lila Skin Care