top of page

VÄLKOMMEN

till Lila Wax & Laser - Holistic Skin Care, Sundsvalls ledande salong för vaxning och laser som har varit etablerad sen 2010 i Sundsvall och är medlem i SHR ( Sveriges Hudterapeuters Riskorganisation ).

Min målsättning är att kunna erbjuda mina kunder det optimala alternativet för hårborttagning och andra behandlingar. Varje kund är unik och därför skräddarsyr jag varje behandling efter dina behov och önskemål. Jag vägleder dig i skönhetsdjungeln för att hitta en kombination av skönhetsprodukter och behandlingar som på allra bästa sätt kan ge dig de resultat du önskar.

Jag använder endast av de bästa produkterna inom varmvaxning, vilka är speciellt framtagna för att passa även de känsligaste hudtyper. 

Med över 25 års erfarenhet av vaxning, massage och skönhetsindustrin samt professionellt utbildad i länder såsom Brasilien, Argentina, Storbritannien och Sverige, har jag mycket stor kunskap och kännedom angående vaxning, där den brasilianska vaxningen är en specialitet och kroppsbehanlingar en personlig favorit! 

Målet med hemsidan är att på ett "enkelt" sätt kunna ge mina kunder en bra informationssida med svar på alla frågor och funderingar man kan ha när det gäller behandlingar, produkter jag använder och att ta hand om sin hud. 

Mitt arbete är noggrant och effektivt .

Jag är huvudansvarig för Lila Wax & Laser - Holistic Skin Care, vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av er till mig.

Vill du veta mer om mig?  läs här 

 

Varmt välkommen till mig! 

Professionell Kroppsvaxning, Hårborttagning med laser  och kroppsbehandlingar

för

Män och Kvinnor

bottom of page