top of page
clinicpen-flyer.jpg
nctf-fb.jpg

EPN och kemisk peeling i kombination
Jag rekommenderar att i samband med din Dermapen-behandling även lägga in en kemisk peeling, antingen en vecka före behandling eller vid samma tillfälle.

Då får du parallellt en cellförnyelseprocess som stimulerar en positiv nybildning av celler även på hudytan.

Hur många behandlingar behövs?
Beroende på vad du vill behandla behövs olika många behandlingar.

Generellt rekommenderar jag en grundkur på 4-6 behandlingar. Det är dock individuellt hur många som just du behöver för att uppnå dina mål och önskemål.

Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna.

När kan jag se resultat?
Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Hur känns behandlingen?
Beroende på vad du vill behandla finns olika behandlingsdjup. Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om jag går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs, men jag har i salongen om du vi ha ändå.

Vilken konvalescens kan jag räkna med?
Du kan vara röd i 12-48 timmar beroende på hur känslig din hud är.

De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Hyperpigmentering kan alltid uppstå efter behandling – har du tidigare fått detta eller har anlag för hormonella pigmenteringar är risken större.

Finns det några Kontraindikationer?

1- Lokala

 • Herpes

 • Inflammerad eller skadad hud (eksem, psoriasis etc.)

 • Injektioner av hyaluronsyra – Botox OK

 • Vårtor, nevus

 • Vaxad hud 2 veckor

 • Nya ärr

 • Akne

2- Generella

 • Cancer

 • Bakterie/virus infektion eller feber

 • Autoimmun sjukdom

 • Svår diabetes

 • Hemofili

 • Kund som har keloid benägenhet

 • Intag av medicin – Kortison – Omega 3 (fem dagar innan) – Glucocortikorder – Warfarin / Blodförtunnande – Långvarig kur Aspirin – Isotretinoin (12 mån)

 

3-Biverkningar

 • Vätskning och svullnad under återhämtningsfasen

 • Hudinfektion med bakterier (sällsynt) eller blomning av herpes

 • Milier

 • Mild akne

 

 Hör av dig till mig idag eller fyll i en intresseanmälan nedan så kontaktar jag dig för att boka tid för en kostnadsfri konsultation! 

Vad är EPN-MICRo NEEDLING /

Dermapen och vad används det för?

ClinicPen-EPN Är den nya generationen penna för microneedling med ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering för att effektivt avge ett serum eller NCTF som lättare och effektivare går in i huden och dess celler. Med andra ord en mycket mer effektiv micro penna och mycket bättre upptag av det serum eller NCTF som du använder, detta ger ett betydligt bättre resultat för kunden. EPN är en kollagenstimulerande behandling djupt ner i huden. Metoden har minimalt med konvalescens och smärta med maximalt resultat. Vi behandlar effektivt hela ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock.

· Åldrad hud, fina linjer och rynkor ( Slapp och åldrande hud )

· Röklinjer runt läpparna

· Uppstramning av huden och hudföryngring

· Ärr (akne, kirurgiska och brännskador)

· Hudbristningar

· Melasma, pigmenteringar och solskador 

Hur fungerar Elektroporering?
Elektroporering går ut på att serum eller NCTF hamnar i ett elektriskt fält vilket öppnar upp tillfälliga håligheter i cellens membran, igenom vilka serum eller NCTF kan passera in i cellen i samband med micro needling. En helt unik kombination som ger din kund bättre resultat. 

Metoden är fraktionerad, dvs endast en fraktion av huden behandlas vid varje behandlingstillfälle. Till skillnad mot fraktionerad laser, t.ex. Fraxel, sker ingen värmeutveckling vilket ger mindre inflammation. Med Dermapen behandlar man nära ögon och metoden har kortare konvalescens än laserbehandling.

EPN Microneedling

Man kan använda serum och tillsammans med serum slussas NCTF+HA ner under huden, som gör att cellerna får extra hjälp att stärka upp huden och göra den såväl frisk som återfuktad.
Filorgas NCTF+HA är en unik vitamincocktail som funnits
sedan 1978.


Den är medicinskt CE godkänd och har långa kliniska studier bakom sig.
NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler. Det innehåller även en extra dos av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin, som bidrar till hudens fasthet och spänst

REVITALISERANDE FILORGA NCTF VITAMINCOCKTAIL

Som pionjärer inom injicerbar anti-ageing terapi är Filorga laboratoriet de första som har utvecklat en anti-ageing behandling som kombinerar NCTF vitamincocktail med mesoterapi eller meso-needling. NCTFVitamincocktail är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster med naturliga resultat, utan risk för överkorrigering.

UNIK VITALISERANDE COCKTAIL

12 vitaminer: Bland annat A, B, C, E som stimulerar livsviktiga funktioner i hudens celler.
23 aminosyror: Stimulerar proteinproduktionen (elastin och kollagen)
6 koenzymer: Skapar en biokemisk som bygger återskapar vävnad.
5 nukleinsyror: Aktiverar cellulär kommunikation vilket reglerar proteinsyntesen.
6 mineraler: Påverkar 100tals enzymatiska reaktioner och stimulerar cellfunktioner.
1 antioxidant: Stoppar fria radikaler.

NATURLIGT & EFFEKTIVT
Idag har fler än 1.5 miljoner människor blivit behandlade med Filorga NCTF Vitamincocktail! Tack vare detta har flertalet studier utförts och produkten anses som extremt tolerant. NCTF är en klass III medicinsk substans.

bottom of page