db%20beauty%20logo_edited.jpg

DB BEAUTY

Damena Binjamen

Jag heter Dameana Binjamen och är utbildad fransstylist. Ursprungligen är jag från Irak och flyttade till Sverige som barn 2004.

Jag flyttade från Köping till Norrland 2019 och stormtrivs här, speciellt nu när jag fick chansen att jobba med något jag älskar.

Jag har som liten flicka alltid drömt om att ha en egen stor salong där jag kan erbjuda många tjänster och där mina kunder kan känna sig trygga, nödja och känna sig som hemma. Det målet strävar jag efter idag. Känslan när man är färdig med en behandling och kunden blir jättenöjd med resultatet och känner sig som ny, är det som driver mig att fortsätta göra bättre och mer för mina kunder för varje dag.

 

Skönhetsbranschen är en bransch som går fort framåt och därför är det viktigt att följa nya trender, tekniker och att alltid använda sig av produkter som är bäst i marknaden och bäst för kunden.

Jag strävar efter att kunna erbjuda mycket mer i framtiden, så håll därför koll på nyheter som jag inom kort kommer att släppa på mina sociala medier. Ni kan följa mig på Facebook och Instagram under namnet dbbeautydb.

Jag ser fram emot att träffa och ta hand om just DIG.

 

Välkommen in i värmen!

Dameana

.

damena binjamen DBBeauty Sundsvall Lila
  • Facebook
  • Instagram

070 - 098 76 80

Storgatan 59

852 33 Sundsvall

dbbeautydb@hotmail.com