db%20beauty%20logo_edited.jpg

DB BEAUTY

Damena Binjamen

Jag heter Dameana Binjamen och är utbildad fransstylist. Ursprungligen är jag från Irak och flyttade till Sverige som barn 2004.

Jag flyttade från Köping till Norrland 2019 och stormtrivs här, speciellt nu när jag fick chansen att jobba med något jag älskar.

Jag har som liten flicka alltid drömt om att ha en egen stor salong där jag kan erbjuda många tjänster och där mina kunder kan känna sig trygga, nödja och känna sig som hemma. Det målet strävar jag efter idag. Känslan när man är färdig med en behandling och kunden blir jättenöjd med resultatet och känner sig som ny, är det som driver mig att fortsätta göra bättre och mer för mina kunder för varje dag.

 

Skönhetsbranschen är en bransch som går fort framåt och därför är det viktigt att följa nya trender, tekniker och att alltid använda sig av produkter som är bäst i marknaden och bäst för kunden.

Jag strävar efter att kunna erbjuda mycket mer i framtiden, så håll därför koll på nyheter som jag inom kort kommer att släppa på mina sociala medier. Ni kan följa mig på Facebook och Instagram under namnet dbbeautydb.

Jag ser fram emot att träffa och ta hand om just DIG.

 

Välkommen in i värmen!

Dameana

.

  • Facebook
  • Instagram

070 - 098 76 80

Storgatan 59

852 33 Sundsvall

dameana10_99@live.se

INFO

KONTAKT

TRYGGHET BÅDA FÖR DIG OCH MIG

REGLER / POLICY / AVBOKNING

BARNEN I SALONGEN

ÖPPETTIDER:

Tis - Ons - Tors:  12.30 - 20:30

Fredagar: 10.00 - 15.00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.

Storgatan 59,

852 33 Sundsvall

070 - 35 22 555 
lilawaxbar@gmail.com

Lila Jonsson är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

SHR är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

  • Instagram Lila Wax Bar
  • Black Facebook Icon

© 2010 - 2021  Created by Lila Skin Care