cellulite-removal.jpg
 • Den oslagbara kombinationen för behandling av celluliter och kroppskulptering. 

 

 • Kraftigt vakuum, IR och RF ger en effektiv och målinriktad behandling. 

 

 • VelaShape är dubbelt så snabb jämfört med andra modeller.

LYPOMASSAGEn meD VELASHAPE

VelaShape är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som är perfekt för fettreducering av lokala fettdepåer som till exempel mage, kärlekshandtag, ridbyxelår, armar, ben och haka.

VelaShape arbetar även effektivt för att minska/ta bort celluliter och jämnar ut huden samtidigt som den slimmar kroppen. Behandlingen med VelaShape passar dig som trots bra träning och bra kost inte kan få bort envisa fettdepåer och/eller dig som vill bli av med celluliter.

VelaShape är den perfekta behandlingen för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan att ta till plastikkirurgi.

För bästa resultat rekommenderar jag dig en kur på 6 - 10 gånger även om det självklart är möjlighet att boka in enstaka behandlingar. Under din kostnadsfria konsultation ger jag förslag på en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.
Enligt dokumenterade studier kan VelaShape både reducera fett och minska celluliter.

Det är det första systemet i världen för fettreducering som är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få även CE-certifierad, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring

 

Bli VIP - Medlem och spara 50% på dina behandlingar!..

lipomassage

OBS! Med VelaShape dräneras fettcellerna och minskar i storlek. Observera dock att denna denna dränering och reduktion av fettcellerna inte ger någon viktminskning!

Bra att vetta!

1.Hur fungerar Velashape?


VelaShape använder sig av 4 energier i symbios för att uppnå dessa snabba fina resultat. Den optiska (infrarött ljus 700-2000nm) energin är mycket viktig då den fungerar som en vägvisare för den Bi-Polariska Radiofrekvensen och gör den selektiv. Utan optisk energi så värmer Bi-Polarisk Radiofrekvens upp annan vävnad i onödan och effekten uteblir. Bi-Polarisk Radiofrekvens når djupt ner i vävnaden (ca 2cm) och har vägletts av den optiska energin. Nu värms fettvävnaden upp och metabolismen ökar dramatiskt. Fettcellerna dräneras och reduceras i storlek. Vakuumsuget drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl som aktiveras omedelbart. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna. De mekaniska massagerullarna ger en djup bindvävsmassage som luckrar upp sammanpressade fettdepåer och hjälper till att forsla bort slaggämnen och vätska.
2.Så här går behandlingen till:


Infrarött ljus, radiovågor, vakuumsug och massage reducerar fettcellerna och gör hudytan jämnare.
6.Hur känns det?


Som en djupgående och varm massage. Är området som ska behandla hårt kan det ömma något.
9.Hur många behandlingar måste jag göra?


Beroende på området görs en grundkur på 6- 12 behandlingar. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kur. Varje kur består av 12 - 20 behandlingar. Resultatet är individuellt och beror bland annat på utgångsläget, dvs hur mycket fettvävnad du vill åtgärda, hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som ska åtgärdas etc. För att bibehålla och förbättra resultatet av behandlingen bör minst 2 behandlingar göras per år efter grundkuren.
12.Vad händer efter en behandling?


Efter en behandling med VelaShape kan det i sällsynta fall uppstå en lätt rodnad på området som blivit behandlat. Rodnaden brukar dock lägga sig ganska snabbt. Du kan även uppleva att huden är lite öm och varm en stund efter behandlingen. En känsla av träningsvärk på det behandlade området är inte ovanligt. Du bör undvika sol på det behandlade områdena ett par dagar efter din behandling med VelaShape. Efter en behandling kan du direkt återgå till arbete och aktiviteter.
11.Hur länge ”håller” resultatet av Velashape?


Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. För att bibehålla och förbättra resultatet av behandlingen bör minst 2 behandlingar göras per år efter grundkuren.
14.Hur börjar jag?


Jag rekommenderar att du kommer på en kostnadsfri konsultation först för att du ska få all info kring behandlingen, där jag även kan gå igenom vad och vilka områden som du eventuellt vill behandla och där du kan få ett exakt kostnadsförslag av mig. Vill du sen börja behandla dig så bokar jag upp dina behandlingar, du ska göra en behandling i veckan under grundkuren.
18.Viktigt!!


OBS! Med VelaShape dräneras fettcellerna och minskar i storlek. Observera dock att denna denna dränering och reduktion av fettcellerna inte ger någon viktminskning! Du ska motoniera några gånger i veckan och ha också koll på kosten!
7.Gör det ont?


VelaShape ger en djupgående och varm mekanisk massage. Om vävnaden som ska behandlas är väldigt inkapslad/hård så kan behandlingen med VelaShape ömma lite. I takt med att jag behandlar området kommer vävnaden mjukas upp och behandlingen inte kännas lika mycket. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuell
16.Individuellt resultat med Velashape:


För att få ett fint resultat med VelaShape bör du genomgå en grundkur på ca minst 6 - 12 behandlingar med en behandling i veckan. Efter varje behandling kommer ditt resultat förbättras. Resultatet är individuellt och beror bland annat på ditt utgångsläge, dvs hur mycket fettvävnad du vill åtgärda, samt hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som du vill reducera. Under din kostnadsfria konsultation kommer jag att gå inom vilket behandlingsupplägg som kan passa för just dig och dina önskemål. I kliniska studier av VelaShape har omfånget på behandlade kunder minskat med 2-7 cm efter en behandlingsomgång med VelaShape. Ditt slutliga synbara resultat kommer uppnås 6-12 veckor efter den sista behandlingen med VelaShape. För bästa resultat ser jag gärna att du kommer på underhållsbehandlingar ett par gånger om året efter avslutad kur.
3.Behandling med överlägset resultat:


 • Kroppsskulptering
 • Före/efter kirurgiska ingrepp
 • Ödem
 • Fibromyalgi
 • Fibroser
 • Stelhet
 • Idrottsskador
 • Lindra muskel- och ledvärk
 • Påskynda återhämtning efter träning
 • Reducerar överflödigt fett i problemområden
 • Reducerar celluliter
 • Formar och lyfter rumpan
 • Framhäver kroppens konturer
 • Formar och lyfter kroppens konturer
 • Återställer hudens elasticitet
 • Slimmar figuren
17.När ska man undvika Lipomassage med Velashape?


Innan behandlingen påbörjas görs en konsultation där man går igenom behandlingen och dess kontraindikationer och man lägger upp ett individuellt behandlingsprogram. Kontraindikationer för Lipomassage med Velashape behandling är:

 • Cancer
 • Infektion
 • Inflamationsfas
 • Blodförtunnande medicin
 • Blodsjukdom
 • Graviditet (förutom ben efter 3:e månaden)
4.Försvinner verkligen mina celluliter?


Endermologie är idag den enda behandling som kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.
10.Hur ofta skall man gå på behandling?


 • Som regel bör man gå på behandling ca 1 g/ veckan tills man uppnår resultat.
 • Jag behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna.
 • Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.
20.Kan man behandlas med Lypomassape / Endermplogie om man är gravid?


Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet.
5.Behandlas bara ”mina problemområden”?


Man fokuserar naturligtvis på problemområdena, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen.
21.Åldersgräns:


Åldersgräns för behandlingar är 18 år.
8.Hur känns det efteråt?


De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten/dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.
13.Vad behöver jag tänka på innan en behandling?


Inget speciellt, förutom att undvika större måltider 1-2h innan beh. Anledningen är att man kommer magen.
19.Finns det några biverkningar?


 • Man kan i sällsynta fall känna sig illamående/hängig, då det även vid en Lipomassage beh. frigörs gifter (tex. tungmetaller) som funnits lagarde i fettceller.
 • Är man i klimakterien så kan besvären lindras då det också frigörs hormonet östrogen som funnits lagrat i fettceller. Det kan också i sällsynta fall göra att man får sin mens tillbaka.
 • Har man preventivmedel som gör att mensen uteblir kan man då få tillfälligt mens.
 • Dagarna efter en beh. så kan man känna sig extra törstig, viktigt att dricka mycket vatten. Vissa personer kan uppleva små muskelkramper i benen. Kan lindras med värmekudde.
22.Vad är celluliter?


Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvist genetiskt, delvist hormonellt betingade. Lipomassage är en mycket effektiv behandling mot detta vanliga problem. Träning eller krämer hjälper inte mot celluliter men det kan ge en bättre effekt i kombination med Lipomassahge -kur. Det första som brukar hända är att celluliterna blir tydligare då vätskan omkring dräneras och gör att celluliterna blir tydligare för blotta ögat. Det är nu man inte ska sluta utan fortsätta med Lipomassage tills det börjar bli bättre. Tyvärr är vi alla olika och man kan aldrig utlova hur slutresultatet blir.
23.Kan jag strama upp min mage efter mina graviditer eller viktnedgång?


Ja! Det är en av sakerna Velashape är bäst på. Dock krävs tålamod, efter 6- 12 beh kan man känna resultat. (Resultaten kan variera!)
24.Kan man lyfta olika delar på kroppen ex rumpa?


Ja! Exempel på områden som man kan lyfta är rumpa, bröst, ansikte m.m. Redan efter 3- 6 beh. kan man känna skillnad.
25.Går det att behandla ansiktet också?


Ja, den beh. heter LIFTMASSAGE och du kan välja att köpa till den kuren till Lipomassagen (kropp). Så har du behandlat dig från topp till tå!
26.Min kompis gick på LPG eller Velashape behandlingar på ett annat ställe men fick inget resultat. Varför?


Alla metoder och produkter ska kombineras med bra mat och fysisk aktivitet, annars funkar det inte! Patienter utan övervikt, med en hälsosam livsstil och som är beredd att genomgå en serie behandlingar kan förvänta sig de bästa resultaten av Lipomassage med Velashape.
15.Så går en behandling med Lipomassage till


En Lipomassage-behandling tar ca 30 - 40 minuter. Den utförs på en brits i sittande eller liggande ställning.

 1. Innan behandlingen påbörjas får man en speciell kräm-lotion på området. Den är till för att optimera behandlingen.
 2. Vid behandling med Lipomassage i ansiktet (s.k. Endermolift) används inget skyddsplagg.
 3. Under behandlingen kör behandlaren ett sorts munstycke fram och tillbaka över det aktuella området. Munstycket skapar ett vakuum som suger in huden.
 4. Man kan återgå till sina vanliga aktiviteter, träning och arbete igen direkt efter behandlingen.
 5. Resultaten av en Lipomassage-behandling syns inte direkt utan framträder gradvis under flera veckor.