top of page
cellulite-removal.jpg
  • Den oslagbara kombinationen för behandling av celluliter och kroppskulptering. 

 

  • Kraftigt vakuum, IR och RF ger en effektiv och målinriktad behandling. 

 

  • VelaShape är dubbelt så snabb jämfört med andra modeller.

LYPOMASSAGEn meD VELASHAPE

VelaShape är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som är perfekt för fettreducering av lokala fettdepåer som till exempel mage, kärlekshandtag, ridbyxelår, armar, ben och haka.

VelaShape arbetar även effektivt för att minska/ta bort celluliter och jämnar ut huden samtidigt som den slimmar kroppen. Behandlingen med VelaShape passar dig som trots bra träning och bra kost inte kan få bort envisa fettdepåer och/eller dig som vill bli av med celluliter.

VelaShape är den perfekta behandlingen för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan att ta till plastikkirurgi.

För bästa resultat rekommenderar jag dig en kur på 6 - 15 gånger även om det självklart är möjlighet att boka in enstaka behandlingar. Under din kostnadsfria konsultation ger jag förslag på en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.
Enligt dokumenterade studier kan VelaShape både reducera fett och minska celluliter.

Det är det första systemet i världen för fettreducering som är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få även CE-certifierad, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring

 

Bli VIP - Medlem och spara  upp till 50% på dina behandlingar!..

lipomassage

Mer bilder hittar ni på Instagram @lila_waxbar

OBS! Med VelaShape dräneras fettcellerna och minskar i storlek. Observera dock att denna denna dränering och reduktion av fettcellerna inte ger någon viktminskning!

bottom of page