top of page

välkommen

till Lila Wax Bar + Laser - Holistic Skin Care är en salong med medvetenhet och noga utvalda organiska hudvårdsprodukter och behandlingar för ansikte och kropp, vilket ger dig en exklusiv avkopling blandad med fantastiska dofter från naturen. 

Sundsvalls ledande studio för vaxning och laser och kroppsbehandlingar där naturlig skönhet värderas högt. 

Salongen har varit etablerad sen 2010 i Sundsvall och utför professionella, resultatinriktade och säkra behandlingar.

Min målsättning är att kunna erbjuda mina kunder det optimala alternativet för hårborttagning och andra behandlingar. 

Eftersom alla mina besökare är unika med olika förutsättningar och behov skräddarsyr jag individuella behandlingsplaner tillsammans under det första mötet.

Jag använder  endast av de bästa produkterna inom varmvaxning och hudvård vilka är speciellt framtagna för att passa även de känsligaste hudtyper. 

 

Med över 25 års erfarenhet av vaxning, kroppsvård och skönhetsindustrin samt professionellt utbildad i länder såsom Brasilien, Argentina, Storbritannien och Sverige, har jag mycket stor kunskap och kännedom angående vaxning, där den brasilianska vaxningen är en specialitet och kroppsbehandlingar en personlig favorit! 

Mitt arbete är noggrant och effektivt. Jag utför professionella, resultatinriktade och säkra behandlingar.

Hos mig får du min fulla uppmärksamhet och omtanke under hela din behandling.

Jag är huvudansvarig för Lila Wax Bar, vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av er till mig.

 

Varmt välkommen till din auktoriserad hudterapeut!

Om Lila Wax Bar
IMG_4479_edited.jpg

"Jag älskar det jag gör och jag har stolthet  i varje  behandling jag utför. Varje kund har en stor individuell betydelse, mitt mål är att  bygga upp  förtroende och förstående till varje individs behov, erbjuda en personlig och diskret behandlig .

Hos mig får du min fulla uppmärksamhet och omtanke under hela din behandling och mitt mål är att ska du vara hundra procent nöjd! ”

Om Mig

Jag heter Lila Jonsson och Auktoriserad Hudterapeut med Gesällbrev i Hudterapeutyrket och med över 25 års erfarenhet i branschen.

Jag är också stolt medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har gedigen utbildning, innehar behandlingsskadeförsäkring och utför profesionella hudvårdsbehandlingar. 

Jag kommer från Argentina och din personliga “Waxologist.” 

Jag har utbildat mig som hudterapeut & medisinsk hudvård i Argentina och specialiserade mig inom vaxning i Brasilien, England och i Sverige och har utfört antal tusen timmar uteslutande vaxning och tillhandahållande hudvård.

Jag har  "a strong philosophy" för att hålla mig uppdaterad med det senaste produkterna, teknikerna etc angående vaxning och hudvård.

 En till stark sida är att "utbilda" mina kunder om att ta hand om sin hud och hårväxt och egen hudhälsa och en långsiktig plan ur ett helhetsperspektiv.

Samitidig erbjuder jag bästa produkterna tillgänglig i markanden inom inåtväxtande hår, röda prickar etc.

Jag är också utbildad och certifierad Laserterapeut och specialisera mig innom hårborttaning med Laser.

 Jag är Sundsvall mest professionella vaxare med mer än 25 års erfarenhet.

Bortsett från min karriär som hudterapeut, är jag en stolt mamma på  fyra livliga barn och fyra katter. Jag älskar musik, konst, att läsa, naturen, resa och spendera tid med familjen.

Om Lila - Hudterapeut

Green Koncept

Let´s go Green!

Jag har jobbat många år  på ett traditionellt sätt och sedan 2016 valt jag att jobba grönt och siktar hela tiden på att bli bättre. För mig är det super viktigt att min verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på miljön. 

Jag arbetar enbart med råvaror och produkter som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier. 

FN´S - GLOBALA MÅL

I september 2015 antog ledarna för världens länder en ny global utvecklingsagenda, Agenda 2030, 17 mål för hållbar utveckling. Bland annat att avskaffa extrem fattigdom, minska ojämlikheter, lösa klimatkrisen, främja fred och rättvisa.

Genom mitt gröna tänk arbetar jag dagligen med dessa mål för en hållbar utveckling.

Läs mer här

glob.png
Green Concept
bottom of page