avancerad och professionell hudvård

Med noggrannhet har jag valt ut de bästa produkterna och metoderna på marknaden 

 

Produkterna kan köpas hos mig i butik eller så kan ni kontakta mig på telefon 070 - 35 55 328 eller lilawaxbar@gmail.com

klinikshop-bild.jpg
CC.jpg

FILORGA

SKIN PERFUSION

hudvårdsserie är en hybrid hudvård med medicinska och kosmetiska ingredienser. Filorga Skin Perfusion är en anti-ageing serie som innehåller högpresterande ingredienser och kan skräddarsys efter hudens alla olika behov.

Serien består av 19 produkter: 3 rengöring, 2 exfolierande produkter, 6 serum, 1 mask, 6 dag/nattkräm och 1 mist.

För en optimal hudvårdsrutin.

MEDIDERMA

EXPERTS IN CHEMICAL PEELS

 är den professionella linjen med behandlingsprodukter och kemiska peels för många olika indikationer. Vissa av behandlingarna kopletteras med microneedling /Dermaroller Therapy. 

CLINICCARE

COSMECEUTICAL FORMULA

är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter.Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. 

ÈMINENCE

ORGANIC SKIN CARE 

 

är professionell ekologisk hudvård – på naturens egna villkor. Alla produkter innehåller 100 % ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminence tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. 

 
logo-main.png

Waxxxpress By CARONLAB Australia

 
Bump eRaiser Logo.jpg

Bump eRaiser är ett australiensisk varumärke som specialiserar sig på behandling av huden efter vaxning. Närmare bestämt, så är Bump eRaiser-serien designad för att förhindra och motverka inåtväxande hårstrån, rodnad och bulor. På detta vis kan din hud förbli len efter vaxning eller annan hårborttagningsmetod.

Bump eRaiser är resultatet av forskning och noggrant utvalda ingredienser. Resultatet är effektivt och du undgår de vanliga problemen som kan uppstå efter du har vaxat dig.

 
lycon1.png

LYCON SPA är en serie med produkter skapad för hemmabruk.
Produkterna är speciellt utvecklade för att hålla huden mjuk och fräsch mellan vaxbehandlingarna.

Specialprodukterna både behandlar och förhindrar inåtväxande hår, inflammerade hårsäckar, torr eller fet hud.

Med naturliga ingredienser som Australiensk grapefrukt, tea-tree, kamomill och jasmin är LYCON SPA en väldoftande såväl som resultatgivande hudvårdsserie.

 
Muff_Symbol_Logo.jpg

i love my muff. Skaparen till den här praktiska produkten hittade ett glapp i marknaden. Istället för att beklaga sig över att hon inte hittade bra produkter för att vårda underlivet skapade hon sina egna produkter. De är alla milda och skonsamma och därmed perfekt anpassade för att vårda underlivet.
 En av produkterna i i love my muff-serien är våtservetter för intimanvändning. 

Denna produkt innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som Aloe Vera, Kamomill, Lavendel och E-Vitamin. Produkterna är biologiskt nedbrytbara och 100% fria från syntetiska doftämmnen och parabener.